Toppen med logo
Forside Om os Kontakt del af vingen Afgangslufthavn Destination
 
Fra København Kastrup til andre lufthavne i Island
Fra andre lufthavne i Danmark til Reykjavik
 
 

Flybilletter fra København Kastrup til Reykjavik

 

For flyrejser fra København Kastrup til Reykjavik vælger vores brugere:

Klik på navnene for at komme til de enkelte flyselskaber.

Supersaver - Flybilletter til Reykjavik:

graf 64 %

Travellink - Flybilletter til Reykjavik:
graf 1 %
Travelstart - Flybilletter til Reykjavik:
graf 32 %
MrJet - Flybilletter til Reykjavik:
graf 0 %
Flybillet.dk - Flybilletter til Reykjavik:
graf 0 %
Flyprice - Flybilletter til Reykjavik: graf 0 %

Andre flyruter:

Flybilletter til Reykjavik fra andre
lufthavne i Danmark

Flybilletter til andre lufthavne i Island
fra København Kastrup

Flybilletter til andre lufthavne i Island
fra andre lufthavne i Danmark

Flybilletter til andre lufthavne i Danmark
fra andre lufthavne i Island

Flybilletter fra Reykjavik til København Kastrup

Andre lavprisselskaber:

Supersaver.dk

Seat24.dk

Travellink.dk

MrJet.dk

Travelstart.dk

Flybillet.dk

Expedia.com

Andre samarbejdspartnere:

Airtickets.dk - Reykjavik

Billig-Flybillet.dk - Island

Rejsefreak.dk om Island

Rejseoversigten.dk om Island

Prissammenligning på flybilletter
fra København Kastrup til Reykjavik

Klikket.dk Islandlinks

Om de data der fremgår af Flyrute.dk

Vi vil meget gerne gøre det lettere for dig at finde din flyrejse til Reykjavik, i den forbindelse har vi lavet nogle forskellige websites, der gør markedet for flybilletter blandt andet til Island mere tilgængeligt.

Mange lavprisselskaber laver prissammenligning på flybilletter, men fælles for de fleste, sikkert dem alle, er at de ikke har har alle flyselskaber med, og ofte heller ikke alle flyruter. Det koster nemlig en del at abonnere på de forskellige systemer, og derfor er der ikke os bekendt nogen der har alle de selskaber med som har flybilletter mellem København Kastrup og Reykjavik.

Vi har også lavet vores bud på en Prissammenligning på flybilletter mellem København Kastrup og Reykjavik. Vi sammenligner der flybilletter fra flere flyselskaber, der hver især har flere hundrede samarbejdspartnere vi synes selv at det er et godt sted at starte med at lede efter flybilletter til Spanien.

Svagheden i mange af de prissammenligninger man finder online, er at priserne ikke er opdaterede, derfor finder man ved prissammenligninger ofte en rigtig god pris, men i bestillingsøjeblikket er flybilletten f.eks mellem København Kastrup og Reykjavik ikke eksisterende.

Her kommer Flyrute.dk ind i billedet! Vi har nemlig gennem 4 måneder samlet data på alle de flybilletter der er blevet booket via alle vore websteder. Det drejer sig altså om reelt solgte flybilletter. Heriblandt flyrejser til Reykjavik fra København Kastrup. Der ligger intet i disse data om baggrunden for at vores bruger har valgt at købe sin flybillet til Reykjavik ved netop dette selskab: Pris, betingelser, afgangstidspunkter eller andet. Derimod må det være en samlet vurdering, der har ført til købet af hver enkelt flyrejse til Island. Da vores database indeholder mange tusinde køb af flyrejser, er det altså mange menneskers overvejelser der ligger bag, og derfor mener vi at disse data er værdifulde for dig i dit køb af flybillet til Reykjavik!

Denne måde at vise flybilletter og flyselskaber på er ikke set tidligere. Ideen er at hvis 90% af dem der ønsker flybilletter på en given flyrute, til eksempel København Kastrup-Reykjavik, alle vælger flyselskabet Supersaver.dk Så må det være et godt sted at starte med at lede efter en billig flybillet til Reykjavik.

Bemærk at det kun er statistik baseret på vore egne brugere og at det kun involverer nogle af flyselskaberne.

Vi mener du kan have glæde af denne information i dit valg af flyselskab til din flyrejse til Reykjavik. Når andre vælger flyrejser betyder det jo at de har fundet det bedst at købe deres flybillet der.

Vi håber du her finder hjælp til dit køb af flybillet!
Hvis du har forslag til denne hjemmeside, må du meget gerne kontakte os!
Linkvenner: Linkbytte Sponsorlinks: Hotelreservation, Flyrejser, Flybilletter, Sommerhusudlejning, Restrejser, Miniferie, Weekendrejser