Toppen med logo
Forside Om os Kontakt del af vingen Afgangslufthavn Destination
 
Fra Ålborg-Aalborg til andre lufthavne i Kina
Fra andre lufthavne i Danmark til Beijing
 
 

Flybilletter fra Ålborg-Aalborg til Beijing

 

For flyrejser fra Ålborg-Aalborg til Beijing vælger vores brugere:

Klik på navnene for at komme til de enkelte flyselskaber.

Supersaver - Flybilletter til Beijing:

graf 2 %

Travellink - Flybilletter til Beijing:
graf 94 %
Travelstart - Flybilletter til Beijing:
graf 1 %
MrJet - Flybilletter til Beijing:
graf 0 %
Flybillet.dk - Flybilletter til Beijing:
graf 0 %
Flyprice - Flybilletter til Beijing: graf 0 %

Andre flyruter:

Flybilletter til Beijing fra andre
lufthavne i Danmark

Flybilletter til andre lufthavne i Kina
fra Ålborg-Aalborg

Flybilletter til andre lufthavne i Kina
fra andre lufthavne i Danmark

Flybilletter til andre lufthavne i Danmark
fra andre lufthavne i Kina

Flybilletter fra Beijing til Ålborg-Aalborg

Andre lavprisselskaber:

Supersaver.dk

Seat24.dk

Travellink.dk

MrJet.dk

Travelstart.dk

Flybillet.dk

Expedia.com

Andre samarbejdspartnere:

Airtickets.dk - Beijing

Billig-Flybillet.dk - Kina

Rejsefreak.dk om Kina

Rejseoversigten.dk om Kina

Prissammenligning på flybilletter
fra Ålborg-Aalborg til Beijing

Klikket.dk Kinalinks

Om de data der fremgår af Flyrute.dk

Vi vil meget gerne gøre det lettere for dig at finde din flyrejse til Beijing, i den forbindelse har vi lavet nogle forskellige websites, der gør markedet for flybilletter blandt andet til Kina mere tilgængeligt.

Mange lavprisselskaber laver prissammenligning på flybilletter, men fælles for de fleste, sikkert dem alle, er at de ikke har har alle flyselskaber med, og ofte heller ikke alle flyruter. Det koster nemlig en del at abonnere på de forskellige systemer, og derfor er der ikke os bekendt nogen der har alle de selskaber med som har flybilletter mellem Ålborg-Aalborg og Beijing.

Vi har også lavet vores bud på en Prissammenligning på flybilletter mellem Ålborg-Aalborg og Beijing. Vi sammenligner der flybilletter fra flere flyselskaber, der hver især har flere hundrede samarbejdspartnere vi synes selv at det er et godt sted at starte med at lede efter flybilletter til Spanien.

Svagheden i mange af de prissammenligninger man finder online, er at priserne ikke er opdaterede, derfor finder man ved prissammenligninger ofte en rigtig god pris, men i bestillingsøjeblikket er flybilletten f.eks mellem Ålborg-Aalborg og Beijing ikke eksisterende.

Her kommer Flyrute.dk ind i billedet! Vi har nemlig gennem 4 måneder samlet data på alle de flybilletter der er blevet booket via alle vore websteder. Det drejer sig altså om reelt solgte flybilletter. Heriblandt flyrejser til Beijing fra Ålborg-Aalborg. Der ligger intet i disse data om baggrunden for at vores bruger har valgt at købe sin flybillet til Beijing ved netop dette selskab: Pris, betingelser, afgangstidspunkter eller andet. Derimod må det være en samlet vurdering, der har ført til købet af hver enkelt flyrejse til Kina. Da vores database indeholder mange tusinde køb af flyrejser, er det altså mange menneskers overvejelser der ligger bag, og derfor mener vi at disse data er værdifulde for dig i dit køb af flybillet til Beijing!

Denne måde at vise flybilletter og flyselskaber på er ikke set tidligere. Ideen er at hvis 90% af dem der ønsker flybilletter på en given flyrute, til eksempel Ålborg-Aalborg-Beijing, alle vælger flyselskabet Supersaver.dk Så må det være et godt sted at starte med at lede efter en billig flybillet til Beijing.

Bemærk at det kun er statistik baseret på vore egne brugere og at det kun involverer nogle af flyselskaberne.

Vi mener du kan have glæde af denne information i dit valg af flyselskab til din flyrejse til Beijing. Når andre vælger flyrejser betyder det jo at de har fundet det bedst at købe deres flybillet der.

Vi håber du her finder hjælp til dit køb af flybillet!
Hvis du har forslag til denne hjemmeside, må du meget gerne kontakte os!
Linkvenner: Linkbytte Sponsorlinks: Hotelreservation, Flyrejser, Flybilletter, Sommerhusudlejning, Restrejser, Miniferie, Weekendrejser